Fypryst Dog 268 mg - L (20-40kg) - 3 pipete

69,62 RON
cu TVA

Tratamentul si preventia infestatiilor cu purici (Ctenochephalides spp) si capuse (Rhipicephalus spp.,Dermacentor spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) la caini.

Tratamentul si controlul dermatitelor alergice cauzate de intepaturile puricilor (FAD) la caini.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 Evaluări și recenzii ale clienților
Nimeni nu a postat o recenzie despre acest produs

Cantitati de administrat :

O pipeta de 0,67 ml solutie spot-on, cu doza unica, pentru caine cu greutatea intre 2 kg si 10 kg.

O pipeta de 1,34 ml solutie spot-on, cu doza unica, pentru caine cu greutatea intre 10 kg si 20 kg.

O pipeta de 2,68 ml solutie spot-on, cu doza unica, pentru caine cu greutatea intre 20 kg si 40 kg.

O pipeta de 4,02 ml solutie spot-on, cu doza unica, pentru caine cu greutatea peste 40 kg.

O pipeta de 4,02 ml solutie spot-on plus o pipeta corespunzatoare ca doza pentru cainii cu greutate peste 60kg.

In acest fel, se asigura o doza minima recomandata de fipronil de 6,7mg/kg. Datorita lipsei testelor clinice efectuate pe siguranta produsului, intervalul minim intre aplicari este de 4 saptamani.

Aplicare externa pe piele.

Produsul este eficient impotriva infestatiilor cu purici timp de 2 luni si impotriva capuselor pana la 4 saptamani, in functie de presiunea mediului inconjurator. Puricii sunt eradicati in 24 de ore de la infestati

Datorita datelor insuficiente produsul nu se administreaza la cateii cu varsta mai mica de 8 saptamani sau cu greutate mai mica de 2 kg.

Nu administrati produsul la animalele bolnave (boli sistemice, febra) sau la cele aflate in covalescenta. Nu administrati produsul la iepuri datorita riscului de aparitie a unor reactii adverse grave sau chiar a mortii.

 In cazul in care animalele se ling, poate aparea hipersalivatie de scurta durata datorata in principal excipientilor. Printre reactiile adverse extrem de rare suspectate, se pot observa reactii pasagere ale pielii la locul aplicarii medicamentului (decolorare si caderea parului, prurit si eritem) si prurit general sau alopecie. In mod exceptional s-au observat simptome neurologice reversibile (hiperestezie, depresie, nervozitate), hipersalivatie sau vomismente.

1 Obiect
Produs nou
 Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie !