• Numai online
Simparica 5mg (1,3-2,5 kg) x 3 tab
  • Simparica 5mg (1,3-2,5 kg) x 3 tab

Simparica 5mg (1,3-2,5 kg) x 3 tab

96,32 RON
cu TVA

Pentru tratamentul infestării cu căpuşe (Dermacentor reticulatus, Ixodes hexagonus, Ixodes ricinus şi Rhipicephalus sanguineus). Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare imediată a căpuşelor şi persistentă până la cel puţin 5 săptămâni. 

Cantitate
In Stoc

 Evaluări și recenzii ale clienților
Nimeni nu a postat o recenzie despre acest produs

 Simparica 5 mg comprimate masticabile pentru câini 1.3–2.5 kg Simparica 10 mg comprimate masticabile pentru câini >2.5–5 kg Simparica 20 mg comprimate masticabile pentru câini >5–10 kg Simparica 40 mg comprimate masticabile pentru câini >10–20 kg Simparica 80 mg comprimate masticabile pentru câini >20–40 kg Simparica 120 mg comprimate masticabile pentru câini >40–60 kg 2.

COMPOZIŢIA CALITATIVĂ ŞI CANTITATIVĂ Fiecare comprimat conţine: Simparica comprimate masticabile sarolaner (mg) pentru câini >1.3–2.5 kg 5 pentru câini >2.5–5 kg 10 pentru câini >5–10 kg 20 pentru câini >10–20 kg 40 pentru câini >20–40 kg 80 pentru câini >40–60 kg 120 Excipienţi: Pentru lista completă a excipienţilor, vezi secţiunea 6.1. 3.

FORMA FARMACEUTICĂ Comprimate masticabile. Colorate brun-marmorat, de forma pătrată cu marginile rotunjite. Numărul stanţat pe o parte se refera la concentraţia comprimatului (mg): “5”, “10”,”20”, “40”, “80” sau “120”. 4.

PARTICULARITĂŢI CLINICE 4.1 Specii ţintă Câini.

4.2 Indicaţii pentru utilizare, cu specificarea speciilor ţintă Pentru tratamentul infestării cu căpuşe (Dermacentor reticulatus, Ixodes hexagonus, Ixodes ricinus şi Rhipicephalus sanguineus). Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare imediată a căpuşelor şi persistentă până la cel puţin 5 săptămâni. Pentru tratamentul infestării cu pureci (Ctenocephalides felis şi Ctenocephalides canis). Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare a purecilor imediată şi persistentă împotriva noilor infestări, de până la cel puţin 5 săptămâni. Produsul medicinal veterinar poate fi folosit ca parte a strategiei tratamentului contra dermatitei alergice produsă de purici (FAD). Pentru tratamentul râiei sarcoptice (produsă de S. scabiei). 2 Purecii şi căpuşele trebuie să se ataşeze de gazdă şi să înceapă să se hrănească, pentru a se expune la substanţa activă.

4.4 Atenţionări speciale pentru fiecare specie ţintă Paraziţii trebuie să înceapă hrănirea pentru a se expune la sarolaner; de aceea nu poate fi exclusă posibilitatea trasmiterii de boli prin intermediul paraziţilor.

4.5 Precauţii speciale pentru utilizare Precautii speciale pentru utilizare la animale În absenţa unor date disponibile, căţeii mai mici de 8 săptămâni de viaţă şi/sau sub 1.3 kg greutate nu trebuie trataţi fără sfatul medicului veterinar. Precauţii speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale Spălaţi mâinile după manipularea produsului. Ingerarea accidentală a produsului poate creea efecte adverse, cum ar fi semne neurologice excitatorii tranzitorii . Pentru a preveni accesul copiilor la produs, se va scoate numai un comprimat odată din blister şi numai când este necesar. Blisterul trebuie reintrodus imediat, în cutia de carton şi aceasta nu trebuie depozitată la vederea şi îndemâna copiilor. În cazul unei ingerării accidentale, solicitaţi imediat sfatul medicului şi prezentaţi medicului prospectul produsului.

4.6 Reacţii adverse (frecvenţă şi gravitate) Nu se cunosc.

4.7 Utilizare în perioada de gestaţie, lactaţie sau în perioada de ouat Siguranţa produsului medicinal veterinar nu a fost stabilită în timpul gestaţiei şi lactaţiei sau la animalele de reproductie. Studiile de laborator la șobolani și iepuri nu au produs nicio dovadă de efecte teratogene. Utilizati numai în conformitate cu evaluarea beneficiu / risc efectuată de medicul veterinar responsabil.

4.8 Interacţiuni cu alte produse medicinale sau alte forme de interacţiune Nu se cunosc. În timpul testelor clinice in teren, nu s-au observat interacţiuni între Simparica, comprimate masticabile pentru câini şi medicamentele veterinare de rutina, utilizate la câini. În studiile de siguranţa, în laborator, nu s-au observat interacţiuni, când sarolaner a fost administrat împreună cu milbemicină, moxidectină şi pirantel pamoat (În aceste studii nu a fost investigată eficacitatea). Sarolaner se cuplează intens cu proteinele plasmatice şi poate concura cu alte protein ce se cuplează intens, cum ar fi medicamentele anti-inflamatorii non-steroidiene (AINS) şi derivatul cumarinei, varfarina. 3

4.9 Cantităţi de administrat şi calea de administrare Pentru administrare orală. Comprimatele pot fi administrate cu sau fără hrană. Produsul medicinal veterinar trebuie administrat la o doză de 2–4 mg/kg greutate corporală, conform tabelului următor: Greutate corporală (kg) Concentraţie (mg sarolaner) Numărul de comprimate administrate 1.3–2.5 5 Una 2.5–5 10 Una 5–10 20 Una 10–20 40 Una 20–40 80 Una 40–60 120 Una >60 Combinaţia potrivită de comprimate Utilizaţi combinaţia potrivită de concentraţii disponibile astfel încât să atingeţi doza recomandată de 2–4 mg/kg. Comprimatele Simparica sunt masticabile si palatabile , repede de consumat de caini cand sunt oferite de proprietar.

5 Produse
Produs nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie !